Izdelki in storitve

Izdelki in storitve s področja živilstva

Tržimo slaščičarske izdelke in proizvode naših kuharjev. Pridne roke slaščičarjev in njihovih mentorjev vam pričarajo bogastvo okusov: od drobnega čajnega peciva, potic, minjonov, sočnih sadnih tortic, princesk, rolad, pralinejev, pit, kifeljčkov do lepo okrašenih tort za vsako priložnost.

Oglejte si izdelke slaščičarske delavnice v GALERIJI.

shopping_cart Informacije in naročila – gostinstvo: Bernard Žgavec, telefon: 05/ 62 05 746 ali 031/ 704 887, elektronska pošta:  bernard.zgavec@scng.si.

Informacije in naročila – slaščičarstvo: Mateja Nagode ali Mateja Florjančič, telefon: 041 893 647, elektronska pošta:  mateja.nagode@scng.si


Izdelki in storitve s področja kmetijstva

Na šoli se trudimo pridelati in predelati zdravo hrano in skozi izobraževalni proces dijaka ne le naučimo temveč tudi usposobimo za njegov poklic. To pa jim lahko omogočimo le skozi proizvodni proces. Poskrbimo, da imajo kakovostno prehrano, viške sadja, zelenjave, medu in vina, pridelane v integrirani proizvodnji, pa tržimo.

Zelenjava, sadje, med, suho sadje….

Na površinah v Šempetru in Vrtojbi pridelujemo zdravo zelenjavo in sadje. V sezoni sta na voljo kaki in marelica ter jagode, v bodoče še kakšna druga sadna vrsta. Prav tako prodamo viške različne zelenjave: odlične šparglje, solato, radič, plodovke, čebulo, korenje, krompir in še kaj. Zapovedana je integrirana pridelava, na delu površin imamo ekološko pridelavo.

Vino

Na voljo so različne vrste vina, tako namizno kot tudi kakovostno v buteljkah. Trta raste na Marku v šolskem vinogradu, ki je obdelan po zapovedih integrirane pridelave. Trud dijakov in učiteljev pa daje življenje vinu v cisternah šolske kleti.

Sadike, cvetje, drugo…

shopping_cart Informacije in naročila:
        Igor Stopar igor.stopar@scng.si  tel.: 05 62 05 747, GSM: 031/308-716